CrossFit Labbet i Luleå

CrossFit Labbet är den verksamhet som har störst inflytande kring vad som händer på theLab under dagarna. Vi har blivit väldigt förtjusta i det sätt CrossFit hjälper oss att nå nya nivåer som människor hela tiden. Låt oss förklara lite mer kring vad som gör att CrossFit Labbet och theLab sticker ut lite inom träningsvärlden.

Våra coacher är välutbildade och inspirerar alltid till mer

Vad gör CrossFit Labbet och theLab annorlunda?

- Vårt sätt att se på träning. Vi tror stenhårt på ett sätt att träna som konstant utmanar dig och inspirerar dig till att bli en bättre version av den du redan är. Vårt sätt att se på träning är medvetet designad för att hjälpa dig växa mentalt, fysiskt och spirituellt både som individ men förstås också i grupp.
- Individen och långsiktigheten. Vi vet inget sätt att träna som ger så mycket tillbaka som CrossFit. Vi hjälper dig att bli disciplinerad samtidigt som du har vansinnigt roligt. Du behöver bara dyka upp så tar vi hand om resten, våra coacher är utbildade för att hjälpa dig att prestera efter din bästa förmåga. Hos oss skapar du vanor som fungerar långsiktigt, vi hjälps åt tillsammans och skapar resultat som sträcker sig långt utanför gymets väggar!
- Vår lokal och utrustning. Det var väldigt tidigt som vi tog ett beslut om att bara jobba med det bästa. Det ska liksom inte sitta i grejerna! Vi är ett Eleiko certifierat center och har lagt ned mycket kraft på att få ett så skönt flöde som möjligt på passen och i lokalen. Ni förtjänar det bästa och får det bästa på dom 830 kvadrat vi har till förfogande!
- Gemenskap. CrossFit Labbet är mer än bara ett gym. Det är först och främst en gemenskap. Hos oss vill vi ge alla en möjlighet till ett hälsosammare och bättre liv, samtidigt som vi omger er med härliga nya bekantskaper och vänner. Vi strävar efter att göra mer än bara träna och vi strävar efter att ge dig ett hem hemifrån. Vi är väldigt lyhörda och dina behov som medlem och del i gemenskapen lyssnar vi alltid till. Det är vår box ihop!

Kom förbi när du vill, kolla in vår härliga box, träffa våra medlemmar och se vad det hela går ut på.