theLab

CrossFit Labbet - Om Oss

theLab - Home of CrossFit Labbet är en 830 m2 fullt utrustad CrossFit anläggning nere vid södra hamn i Luleå. Letar du efter en träningsform som är effektiv och rolig och gör dig mer stark och uthållig i ditt vanliga liv? Välkommen till “CrossFit Labbet”.

Många som fastnar för CrossFit gör det pga den härliga stämningen på “CrossFit Labbet”. Vi tränar i små grupper för att coacherna skall kunna hjälpa till med teknik och utförande och du lär snabbt känna andra tränande, tillsammans pushar ni varandra. Vi utmanar dig på din nivå, men ser till att ha riktigt roligt under tiden.

Vår kropp är designad för att klara av en mängd olika rörelser. Stå, sitta, kasta, lyfta, putta, dra, klättra och springa är helt naturliga rörelsemönster som ligger till grund för träningspassen i “CrossFit Labbet”. Vi vill att du blir starkare än vad ditt vardagsliv kräver av dig. Att bära matkassar, skotta snö eller springa efter bussen ska kännas lätt.

Passen varieras med tid och olika övningar: tunga lyft, lätta lyft, kroppsviktsövningar, många eller få antal repetitioner, löpning, rodd, hopp, m.m. För mer info kontakta oss på [email protected]

/Team Labbet

Våra coacher är välutbildade och inspirerar alltid till mer